9 adet Araba Dent Onarım Kalem Araçları Araba Dokunun Aşağı Gövde Paneli Göçük Kaldırma Tamir El Aletleri Oto Bakım parça kiti

  • ₺62.22
  • ₺33.01
(1 Müşteri Yorumları)

Otomobil, yedek parça ve Aksesuarları

Sku:
  • w133448
Etiketler:
  • dent tamir takımı, kitin, Araba Tamir Aracı, alüminyum alaşımlı tamir adaptörü, PDR
  • Kaynak - Anakara Çin

9 adet Araba Dent Onarım Kalem Araçları Araba Dokunun Aşağı Gövde Paneli Göçük Kaldırma Tamir El Aletleri Oto Bakım parça kiti

Mermi noktaları: 1、【yüksek kaliteli malzeme】araba dent onarım kalemi yüksek kaliteli kauçuk, metal ve pp malzemelerden yapılmıştır, dent tamir kiti hafif, aşınmaya dayanıklı, kaymaz, yüksek mukavemetli, güvenilir ve dayanıklıdır.

2、【Geniş Uygulama Yelpazesi】 El aleti seti, metal yüzeylerde, otomobillerde, buzdolaplarında, motosiklet gövdelerinde, çamaşır makinelerinde vb.Yaygın olarak kullanılan herhangi bir arabada yaygın olarak kullanılmaktadır.

3、【Etkili Ezik Giderme】 Boya kaplamasındaki çizikleri önlerken çeşitli düz metallerden ezikleri hızlı bir şekilde çıkarmanıza yardımcı olacak 9 farklı siyah uç şekli vardır.

4、【İnce işçilik】 Araba göçük onarım kaleminin genel işçiliği iyidir ve yüzey ince bir şekilde parlatılır ve nikel gravür işlemi ile elektrolizle kaplanır.Yüksek sıcaklıkta söndürme, korozyon önleyici, pas önleyici.

5、【Uzun süre Dayanıklı】Daha fazla mukavemet ve tokluk, güçlü ve aşınmaya dayanıklı, paslanması ve deforme olması kolay değil, güvenilir kalite, dayanıklı ve uzun süreli kararlı kullanım

Tanım:

Araba Göçük Onarım Kalemi, boyalı yüzeylerin çizilmesini önlemek için PP ucu ile tasarlanmış daha küçük araba kapısı hasarlarında harika çalışır.

Basit İşletilen, İyi-Bir Başlangıç Kitleri İçin Küçük Ve Düzensiz Dent Hasar.

Otomobil, Çamaşır Makinesinin Metal Plakası gibi Her Türlü Düz Metal Üzerindeki Diş için uygundur.

Göçük Kaldırma Ağrısız Hızlı Onarım, Yükseklik Noktaları İçin Mükemmel

Farklı Ezikler için Farklı Kafa Şekilleri.

Özellikler:

Ürün adı: Araba Dent Onarım Kalem

Ürün malzemesi: metal + pp

Ürün ağırlığı: 70g

Ambalaj boyutu: 11 * 8 * 2 CM (4.33*3.15*0.79 inç)

Liste:

1 * Araba Dent Onarım Kalem (dokuz farklı başlıkları içerir)

Anonymous

2022-12-28

Teşekkürler satıcı iyi ürün

İnceleme ekleme

Puanınız: