12V Araba Kamyon Tekne Evrensel Hava Dizel park ısıtıcısı Seramik kızdırma pimi Fiş araç ısıtma ateşleme Fişi seti mühür Onarım Parçaları

  • ₺394.93
  • ₺252.66
(0 Müşteri Yorumları)

Otomobil, yedek parça ve Aksesuarları

Sku:
  • w136778
Etiketler:
  • seramik parçaları aksesuarları, kontrol panosu, Pompa, Oto kaloriferi, park ısıtıcısı aksesuarları
  • Diğer Parça Numarası - -
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Özellik 2 - 2000W, 5000W ısıtıcı
  • özellik - -
  • İmalatçı Parça Numarası - -
  • Kavşak Parça Numarası - -
  • Özellik 1 - Park ısıtıcısı Tamir Takımı
  • Ülke / Bölge Otomobil Üretimi - Çin

Mermi Noktaları:

1、Sağlam malzeme: akkor buji tamir kiti, güçlü ve yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır. durable.It kararlı performansa ve yüksek sıcaklık direncine sahiptir.

2、Taşınabilir ve Kompakt: Park ısıtıcısı tamir kiti, herhangi bir bakım değişikliği yapan profesyoneller ve yeni başlayanlar için mükemmeldir.Kompakt boyutu, arabada taşımayı veya saklamayı kolaylaştırır.

3、Onarım Aracı: Park ısıtıcısı bakım kiti çok kullanışlıdır ve parkınızın ömrünü uzatmanıza yardımcı olabilir heater.It her şeyin iyi durumda olduğundan emin olur.

4、Profesyonel Aksesuarlar: Akkor buji Bakım Kitinin kullanımı kolaydır, bakımda zaman ve maliyet tasarrufu sağlar.Kit 1 akkor buji, 2 ara parça, 1 filtre ve 1 anahtar içerir.

5、Geniş Uygulama Yelpazesi: havalı ısıtıcı tamir kiti, ısıtıcılar ve 2000W, 5000W diğer hava park ısıtıcısı modelleri için uygundur.

Tanım

Bu hava dizel ısıtıcı tamir kiti çok pratiktir ve parkınızın ömrünü uzatmanıza yardımcı olabilir heater.It kullanımı kolaydır ve onarımlarda zaman ve maliyet tasarrufu sağlar.

Belirleme

Adı: park ısıtıcısı tamir kiti

Gerilim: 12V

Uygulanabilir güç: 2000 W, 5000 W ısıtıcı

Geniş uygulama yelpazesi: ısıtıcılar, 2000W, 5000W diğer hava park ısıtıcısı modelleri için uygundur.

Ambalaj listesi

1 * Akkor buji

2 * Conta

1 * Filtre

1 * Anahtarı

Farkına varmak:

Izin lütfen bir 2-3 cm fark nedeniyle manuel ölçüm.

Farklı bilgisayarlar tarafından görüntülenen farklı renkler nedeniyle, gerçek renk aşağıdaki resimlerden biraz farklı olabilir, anlayışınız için teşekkür ederiz (1 inç = 2.54 cm).

1. Dünya çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

6. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize söylemeli ve bize vermelisiniz

sipariş numaranız.SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE ÖĞELERİ TAMİR ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ.

İnceleme ekleme

Puanınız: