Mikrofon standı Köpük Cam Mavi Kartopu, Süspansiyon Boom Makas Kol Standı Pop Filtre Kapağı Mikrofonlar Buz ABD

  • ₺412.95
  • ₺330.44
(1 Müşteri Yorumları)

Taşınabilir Ses ve Video

Sku:
  • w139346
Etiketler:
  • rpm 40 bobin, mikrofon koruması, mikrofon standı, köpük örtüsü
  • Öğe Türü - Kulplar ve Mikrofon Süspansiyonları
  • Malzeme - Maden
  • Paket - Evet
  • Model Numarası - L21
  • Kaynak - Anakara Çin

Ayarlanabilir Mikrofon Standı: Süspansiyon bom kolu standı Mavi Kartopunuza uygun, akış, podcasting ve Skype aramaları,Vokal kaydetme, podcast oluşturma, ev filmleri.mükemmel sesinizi göstermek için mikrofonu kolayca ayarlayabilirsiniz.

Süper Ön Cam: Yüksek kaliteli akustik köpük malzeme ile Mavi Kartopu buzu için tasarlanmış köpük pop filtresi, ses kalitenizi artırmak için istenmeyen arka plan gürültüsünü filtreleyin.

Kararlılık: Mikrofon bom kolu, her bom kolundaki çift süspansiyon yaylarıdır, mikrofonu titremeye, batmaya ve gürültü yapmaya karşı korur.

Mavi Kartopu Kolu Montajı: Süspansiyon bom kolu bir masa kelepçesi ile birlikte gelir, 1,8"/4,6 cm kalınlığa kadar herhangi bir masaüstüne kolayca klipslenebilir.Stand kolu 26.8"/68 cm'ye kadar uzatılabilir.Maksimum destek ağırlığı 3 Pound (1,4 KG) ' dır.

Paket içeriği: sadece mavi kartopu için 1x ön cam, 1x Mikrofon makas kol standı, 1x Vida adaptörü (3/8" ila 5/8" Çoğu mikrofon ve şok montajı ile eşleşir).

ürün açıklaması

Mikrofonu kullanırken hala elleriniz bağlı mı?Çalışma alanınız bir mikrofon standı tarafından mı işgal edildi?

Gelin ve hepsi bir arada mikrofon standı setimizi satın alın!Ön camlı SUNMON mikrofon standı, Mavi Kartopu mikrofonunuz için süper bir kombinasyondur.

Sanat hayattır, herkes yaratıcı bir usta olabilir.Herkesin mükemmel işler yaratması için en iyi yaratıcı araçları sağlamak.

Müşteri her zaman haklıdır.Tüm podcast'lerin vokal kalitesini güçlendirmek için çalışan dinleyiciler ve sorun çözücüleriz.Belirleme

Standı genişletilmiş: kadar 26.8"

Maksimum yük: 3 Pound (1,4 KG).

Yapısı: Katlanabilir, gerilmiş, 180 derece döndürme

Ana malzeme: Çelik

Metal Vida adaptörü: 3/8" ila 5/8"

Klibin genişliği: 1.8" (4.5 cm)

Paket içeriği

1 X Mavi Kartopu Mikrofon Ön Cam

1 X Mikrofon Kol Standı Seti

Kararlılık

Mikrofon bom kolu, her bom kolundaki çift süspansiyon yaylarıdır, mikrofonu titremeye, batmaya ve gürültü yapmaya karşı korur.

Ayarlanabilir Mikrofon Standı

Süspansiyon bom kolu standı Mavi Kartopunuza uygun, akış, podcasting ve Skype aramaları,Vokal kaydetme, podcast oluşturma, ev filmleri.mükemmel sesinizi göstermek için mikrofonu kolayca ayarlayabilirsiniz.

Süper Ön Cam

Yüksek kaliteli akustik köpük malzeme ile Mavi Kartopu buzu için tasarlanmış köpük pop filtresi, ses kalitenizi artırmak için istenmeyen arka plan gürültüsünü filtreleyin.

Anonymous

2022-11-02

Göndermek için uzun zaman ayırın 'nihayet yapılan nakliye ürünü kaybolduğunda 15 gün sadece nakliye bekliyordu!

İnceleme ekleme

Puanınız: