Yeni Moda 1 Adet Doğal Taş Gül Kuvars Faceted Koni Üçgen Piramit Zincir Maden Şifa Çakra Sarkaç Boncuk Zincirleri

  • ₺114.57
  • ₺91.62
(0 Müşteri Yorumları)

Kolyeler ve Kolyeler

Sku:
  • w1510
Etiketler:
  • kaynak çubukları pvc gri, boncuk 7 çakra, kolye büyük sarkaç, gül kuvars kolye, maden metal sarkaç, guangzhou kristal kristalleri, tişörtler çakralar, yugioh piramit kolye, gül kuvars kanger, büyük doğa taş kolye
  • İnce veya Moda - Moda
  • İşlev - Takı Dekorasyon
  • Kolye Tipi - TEK TAŞ
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Taşlar - pembe kristal, Lapis Lazuli, Beyaz Kristal, Ametistler, Yeşil Aventurin
  • Uyumluluk - mücevher
  • Cinsiyet - kadınlar
  • Şekil \ desen - Üçgen
  • Öğe Türü - Kolyeler
  • Tarz - modaya uygun
  • Malzeme - Taş
  • Metal Türü - bakır
  • Model Numarası - P1008

Mağazamıza hoşgeldiniz.

Mutlu Alışveriş

Yeni Moda 1 Adet Doğal Taş Gül Kuvars Faceted Koni Üçgen Piramit Zincir Maden Şifa Çakra Sarkaç Boncuk Zincirleri

Tanım:

Durum: Yeni

Malzeme: Pembe Kristal

Boyut(Yaklaşık): Yaklaşık 22x22mm (Vertebral gövde); Yaklaşık 25X10mm (sütun) Zincir Uzunluğu: Yaklaşık 7.5 inç,

(1 inç = 25.4 MM);

Net ağırlık: (Yaklaşık) 30 g / adet

Miktar: 1 ADET

Ambalaj: Opp Torba + Kabarcık Wrap

Öğeler Resim Gösterisi:

Sevgili alıcılar:

1, Sipariş miktarı 10$ ' dan düşük (satın almak için birleştirilebilir),paket Çin post olağan küçük Paket Artı veya diğer sıradan küçük Paket nakliye yolları ile gönderilecektir. (takip numarası mevcut değil, nakliye bilgilerini takip edemez .Tahmini Teslim süresi: 39 ila 60 iş günü.)

2, Sipariş miktarı fazla 15$, paket Çin Post Kayıt Hava Posta ile gönderilecektir, www.iyoo.com.tr Standart Nakliye, ePacket.(Takip numarası sağlayarak, nakliye bilgilerini takip edebilirsiniz .Tahmini Teslim süresi: 15-60 iş günü.

Yoğun sezonda, Paket izleme kaydı çevrimiçi olarak biraz gecikecektir.Paketinizi takip edemiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

3,Sipariş >180 USD , Express Üzerinden, uzak Alan Hariç .(Sipariş fazla 180 USD, Pls seçin "satıcının nakliye Yöntemi", biz sipariş göre Ekspres tarafından paket göndereceğiz, genellikle 4-12 iş günü sürer.)

Uzun süre parsel almadıysanız, lütfen bize ulaşın, biz zaman içinde sizin için çözecektir.Çok teşekkürler!

4, Fotoğraf gerçek boyutu göstermiyor, boyut detayları için lütfen açıklamaya bakın.

5, Her monitörün renk kalibrasyonu nedeniyle renk çok hafif olabilir.

6, Tüm mallar sevk edilmeden önce kaliteli ve sıkı test altındadır.Herhangi bir kalite probleminden kaçınmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Desteğiniz için teşekkür ederiz!

7, biz Damla alışveriş Hizmeti destekliyoruz.(Pls sipariş vermeden önce adresinizi müşterilerinizin adresine değiştirin, herhangi bir isteğiniz varsa, Lütfen bize mesaj bırakın.)

Hizmet :

Tüm e-postalar 1 iş günü içinde cevaplandırılacaktır .Bizim cevap almazsanız, lütfen e-posta yeniden gönderildi ve biz en kısa sürede size cevap verecektir.Satın almadan önce veya sonra herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz %100 % memnuniyet kararlıyız.

Ödeme:

1.Şu anda, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro banka kartı, WebMoney ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz.Gelecekte www.iyoo.com.tr'te daha fazla ödeme seçeneği mevcut olacak.Sizin için en uygun yöntemi seçebilirsiniz.

2.To çıkarlarınızı koruyun, Ödemeniz geçici olarak www.iyoo.com.tr tarafından tutulacak ve siparişinizi alana kadar bize bırakılmayacaktır .

Nakliye:

1.paket ödeme onay alındıktan sonra 3 iş günü ile gönderilecektir (Tatil hariç).Gönderemezseniz,öğlen sizinle iletişime geçeceğiz ve öğlen göndermek için takip edeceğiz.

Hafta sonları kapalıyız ve pazar günleri göndermiyoruz!

2.Paketler www.iyoo.com.tr standart nakliye, ePacket(12-30 iş günü gelmesi) veya Çin sonrası hava posta yoluyla gönderilecektir.Çin sonrası hava posta elinize gelmesi 15-60 iş günü gerekir.

3.Eğer sipariş fazla ABD $180, biz Express tarafından gemi olacak .DHL, UPS, FedEx veya EMS ücretsiz nakliye gibi 3-12 iş günü içinde gelecek.

4.Size en güvenilir nakliye hizmetini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Ancak, Üçüncü taraf hizmeti tarafından işlendiği için teslim süresini kontrol edemiyoruz, ancak parsel beklenen süre içinde gelmediyse, lütfen bizimle iletişime geçin, izlemenize ve size memnun bir cevap vermenize yardımcı olacağız.

Paketleme

Her sipariş Kabarcık zarf veya çok katmanlı kullanılarak gönderilir carton.It her müşterinin eline ulaştığında, öğeleri nakliye sırasında hasar görmekten korur

Geri bildirim

Sevgili Alıcılar, Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim çok önemlidir .Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz.Onları aldıktan sonra ürünlerimiz hakkında herhangi bir sorun bulursanız, lütfen hemen bizimle iletişime geçin ve sorunların bazı resimlerini bize gösterin, Bunları sizin için çözmek için elimizden geleni yapacağız.5 Yıldız Geribildirim için çok teşekkür ederim!

Ziyaretin için teşekkürler.Mutlu alışveriş

İnceleme ekleme

Puanınız: