Römork Fişi Tutucu 7 Pin / 13 Pin Römork Konektörü Römork Parçaları Siyah Montaj Römork Çeki Demiri park kapağı Aksesuarları

  • ₺75.31
  • ₺70.75
(0 Müşteri Yorumları)

Otomobil, yedek parça ve Aksesuarları

Sku:
  • w156716
Etiketler:
  • römork parçaları, kervan, Aksesuarlar, yol dışı kamp römorku, rv römork aksesuarları
  • Kaynak - Anakara Çin

Özellikler:

*100 % yüksek kaliteli yeni ürünler.

Güvenli Özellikler: Bu römork adaptörü koruyucusu bisiklet raflarında, mobil evlerde veya at römorklarında kullanılabilir ve su geçirmez ve toz geçirmezdir.

GÜVENLİ koruma: Kilitleme burunlu römork fiş tutucusu, adaptörü güvenli bir şekilde kilitler, kurulumu kolaydır, tek ihtiyacınız olan bir anahtardır (dahil değildir), fişin bakır kontaklarına zarar vermemek için bu fiş tutucuyu kullanın.

* Çekme çubuğuna vidalanabilir: Römork adaptör fiş braketini çekme çubuğuna vidalayabilirsiniz, gerçekten pratik ve kullanışlı bir römork aksesuarı, sizin için iyi.

100 % PREMIUM MALZEME: Yüksek kaliteli metal ve ABS plastikten yapılmış, bu römork bağlantı braketi alev geciktirici, yüksek sıcaklığa dayanıklı, sağlam ve kırılması kolay değildir.

Özellikler:

* Durumu: %100 % Yepyeni

Öğe Türü: Römork Kir Koruma Fiş Adaptörü

Malzeme: ABS + Metal

Uygulama: Römork

* Renk: siyah, mavi

Seçim

Paket:

1 * Römork Kir Koruma Fiş Adaptörü

Notlar:

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

İnceleme ekleme

Puanınız: